Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca a invitat-o pe Sevil Shhaideh la o întâlnire cu primarii arădeni

Într-o adresă oficială transmisă Ministerului Dezvoltării, Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a invitat-o la Arad pe ministrul Sevil Shhaideh, vicepremier al României.

„Vă invit să cuprindeţi şi judeţul Arad în calendarul vizitelor pe care le întreprindeţi în mai multe judeţe ale ţării, cu scopul de a cunoaşte îndeaproape problemele acestora şi identificarea modalităţilor prin care Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene se poate implica în soluţionarea lor.

Vă propun să participaţi la sediul Consiliului Judeţean Arad la o întâlnire cu administraţia judeţeană, funcţionarii publici şi primarii UAT-urilor din judeţul nostru.

La nivel judeţean, Aradul are nevoie de sprijin în perioada următoare din partea Ministerului pe care îl conduceţi pentru a-şi duce la îndeplinire proiecte în domenii vitale pentru comunităţile locale: sănătate, infrastructură şi învăţământ. Includerea Aradului în calendarul Dumneavoastră va contribui la cunoaşterea situaţiilor pe care le gestionăm şi a proiectelor de perspectivă ale comunităţii noastre”, se arată în invitaţia adresată ministrului Dezvoltării.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliului Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.