Ziarul electronic al arădenilor

Iustin Cionca: „Domnul Tripa nu cunoaște legea”

comunicat presaUrmare a comunicatului de presă a consilierului județean Florin Tripa, Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, face următoarele precizări:

Declarația lui Florin Tripa (PSD) este extrem de gravă, pentru că arată modul de gândire rudimentar și totalitar al unui lider PSD care crede că se poate substitui unei comisii de licitație, luând în partid deciziile care trebuie să le ia și să și le asume funcționarii publici.

Implicarea șefului instituției sau a unui om politic în licitație este de natura penalului. Pentru Florin Tripa și „filiala importantă” de partid pe care o reprezintă se pare, însă, că respectarea legii este mai puțin importantă.

În ce privește votul din Consiliul Județean pentru returnarea sumei de 6.039.331,69 lei + TVA, dacă ne abțineam sau votam împotrivă, cum au făcut cei de la PSD, penalitățile aferente le plăteau arădenii. Nu și le-ar fi asumat nici Florin Tripa, nici PSD. Consiliul Județean a atacat în instanță decizia privind rambursarea sumei și vom pleda pentru recuperarea acestei sume. Am cerut consilierilor județeni să admită rambursarea, pentru evitarea eventualelor penalități în situația în care instanța nu ne va da câștig de cauză.

Declarația consilierului județean PSD demonstrează că dl. Tripa nu cunoaște legea. Mai mult, PSD-ul lui Florin Tripa a dus banii Aradului, ai arădenilor, în alte județe.

Spitalul Județean nu a primit niciun ban de la Guvernul PSD al lui Florin Tripa. Vrea dl. Tripa chetă pentru Arad? Ar trebui să înceapă cu liderii PSD, de la București și din Arad, pentru că până acum s-au obișnuit doar să scoată bani din municipiul Arad și din județ, nu să și aducă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Florin Tripa: „Cionca încearcă să impună opiniei publice câteva erori de raţionament“

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.