ITM Arad: Peste 15.900 de carnete de muncă îşi aşteaptă titularii

Publicat de actualitati-arad in 14 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaITM Arad face, din nou, apel cetăţenilor care încă nu au intrat în posesia carnetelor de muncă, din varii motive, că au posibilitatea să o facă prin simpla prezentare la unicul sediul al instituţiei, situat pe strada Episcopiei, nr. 11 – 13.

În ultimele luni au fost ridicate aproximativ 400 de carnete de muncă, iar la ora actuală, în arhiva ITM Arad se mai află un număr de 15.910 carnete de muncă.

Menţionăm că ITM Arad deţine doar carnetele de muncă ale societăţilor comerciale, din judeţul Arad, înfiinţate după anul 1990.

Carnetele de muncă pot fi ridicate fie de posesorul carnetului de muncă fie de un împuternicit al acestuia în baza unei procure notariale.

Recomandăm celor care au intrat sau urmează să intre în posesia carnetului de muncă să-l păstreze şi, sub nici o formă să nu-l înmâneze, noului angajator întrucât vechimea în muncă, începând cu data de 01.01.2011 se operează electronic.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ITM Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare