Ziarul electronic al arădenilor

ISU Arad: Șapte incendii în 24 de ore

În ultimele 24 ore subunităţile de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad au executat 7 misiuni de stingere incendii, 1 misiune de căutare a unei persoane înecate şi 2 de asistenţă persoane.

Din cele 7 incendii, 5 au fost de vegetaţie uscată, resturi vegetale sau menajere, un incendiu la o fostă toaletă publică şi unul la o locuinţă particulară.

Detaşamentul Ineu s-a deplasat cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, 1 ofiţer şi 3 subofiţeri în localitatea Seleuş pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o locuinţă particulară. În momentul sosirii echipajului de intervenţie, incendiul se manifesta la 1 anexa cu rol de magazie, propagat la acoperiş, cu flacără deschisă, favorizat de prezenţa din abundenţă a materialului combustibil depozitat în podul locuinţei şi în anexă.

Pentru că în acelaşi timp subunitatea din Ineu acţiona cu cea de a doua autospecială la un alt incendiu, în localitatea Mocrea, a fost solicitat în sprijin Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Pâncota. După finalizarea intervenţiei din localitatea Mocrea şi a doua autospecială a gărzii de intervenţie Ineu s-a deplasat la Seleuş cu 4 subofiţeri pentru a sprijinii forţele existente la faţa locului.

Incendiul a fost localizat şi limitat în aproximativ 30 de minute şi stins după două ore de intervenţie. Au ars acoperişul pe aproximativ 170 mp, bunurile depozitate în pod şi magazie şi au fost deteriorate celelalte încăperi datorită fumului.

Cauza probabilă a incendiului „scurt circuit la o priză ce prezenta defecţiuni”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.