Ziarul electronic al arădenilor

ISU Arad: Peste 860 de situaţii de urgenţă în luna martie

comunicat presaÎn luna martie a anului 2016 pe teritoriul judeţului Arad s-au produs 867 situaţii de urgenţă. Din acestea un număr de 647 au fost gestionate de către subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad iar 192 situaţii de urgenţă de către serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

Faţă de luna precedentă numărul de intervenţii a crescut cu 39% iar faţă de luna martie a anului trecut cu 18%.

S-a intervenit pentru stingerea a 43 de incendii, 4 descarcerări, 749 urgenţe medicale asistate de modulele SMURD, 1 misiune pirotehnică, 26 misiuni de asistenţă a persoanelor, 22 alte misiuni, 16 deplasări fără intervenţie iar în 6 cazuri echipajele au fost întoarse din drum.

Din totalul intervenţiilor SMURD, un număr de 181 au fost gestionate de către SVSU Nădlac şi SVSU Vinga. Pe timpul intervenţiilor au fost asistate 777 persoane din care 653 adulţi şi 124 copii.

Au fost monitorizate de către dispeceratele subunităţilor şi a inspectoratului 164 transporturi periculoase.

Pe linie de pregătire au fost executate 8 exerciţii cu forţe şi mijloace în teren, 88 recunoaşteri în obiective.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *