Ziarul electronic al arădenilor

ISU Arad: Misiuni de intervenţie la inundaţii

comunicat-presa-11-300x218În urma fenomenelor meteorologice periculoase din perioada 19 iunie – 22 iunie 2016 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş „ al judeţului Arad a executat misiuni de intervenţie în mun. Arad, oraşele Pâncota, Chişineu Criş, Sântana şi localităţile Şiria şi Nădab.

Subunităţile inspectoratului au intervenit la: 11 obiective social economice, 60 de case, 130 de beciuri şi subsoluri, 212 curţi şi grădini.

Intervenţiile au fost realizate de către toate subunităţile I.S.U.J Arad; Detaşamentul Arad, Secţia Ineu, Secţia Sebiş, Secţia Bârzava. Pentru a se putea executa toate tipurile de misiuni a fost crescută capacitatea de intervenţie prin aducerea personalului din turele libere la unităţi de 6 ori.

La coordonarea şi executarea misiunilor de intervenţie au participat 145 de ofiţeri şi subofiţeri cu 19 mijloace tehnice din dotarea inspectoratului, sprijiniţi de 20 de jandarmi şi 15 poliţişti.

Tot în perioada 19-22.06.2016, ofiţerii şi subofiţerii inspectoratului au mai desfăşurat 110 misiuni de tip SMURD, 2 misiuni de căutare a unei persoane înecate, 6 de stingere a incendiilor şi una de asanare a teritoriului de muniţie rămasă neexplodată.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.