Ziarul electronic al arădenilor

ISU Arad: Bilanţul activităţii pe luna mai

comunicat-presa-11-300x218În luna mai subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad au executat 727 misiuni de intervenţie. Din aceste misiuni 615 au fost gestionate de către ISU, un număr de 106 de către serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă iar 6 misiuni au fost în cooperare.

S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 20 de incendii, 17 misiuni de asigurare a unor evenimente publice de amploare ce pot genera situaţii de urgenţă, 4 acţiuni de descarcerare, 15 de asistenţă a persoanelor, 2 salvări de animale, 9 alte tipuri de intervenţii. În 6 cazuri echipajele au fost întoarse din drum iar în 19 cazuri nu au mai intervenit.

Echipajele S.M.U.R.D s-au deplasat la 635 de urgenţe medicale unde au fost asistate 649 persoane dintre care 86 copii şi 563 adulţi.

Din cele 635 misiuni SMURD, SVSU Nădlac a participat la 100 misiuni.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.