Ziarul electronic al arădenilor

ISJ Arad: Situaţie înscrieri în clasa pregătitoare

comunicat presaPentru anul școlar 2016-2017, numărul total de cereri introduse pentru etapa I este de 3.315.

In faza 1 s-au procesat 2830 de cereri ale copiilor care aparţin circumscripţiei şcolare, aceşti copii fiind înscrişi conform Calendarului, de către Comisia Naţională în data de 18.03.2016.

În faza a II-a sunt 437 de cereri ale copiilor care s-au înscris într-o altă unitate de învăţământ decât şcoala de circumscripţie.

În perioada 22-24 martie 2016 comisia din unitatea de învățământ, pebaza informațiilor din cererile-tip de înscriere și dindocumentele depuse de părinți, va procesa cele 437 de cereri ale părințilorcare solicită înscrierea la o altă unitate deînvățământ decât școala de circumscripție, pelocurile rămase libere. Admiterea sau respingerea cererilor acestora se realizează la nivelul comisiei de înscriere dinunitățile de învățământ, prin aplicarea criteriilorgenerale și specifice de departajare și validarea decătre consiliul de administrație al unității deînvățământ a listei candidaților admiși în această fază.

Pe site-ul ISJ Arad, părinţii pot consulta locurile rămase libere după repartizarea copiilor care aparţin circumscripţiei şcolare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.