ISJ Arad: Programul olimpiadelor și concursurilor școlare

Publicat de actualitati-arad in 01 Mar, 2016 | Parerea ta

comunicat presaSfârșitul acestei săptămâni este unul plin de concursuri pentru elevii arădeni. Cei mai competitivi și performanți elevi ai școlilor arădene participă la etapele județene și regionale ale olimpiadelor și concursurilor pe discipline.

Aceste concursuri (derulate conform prevederilor Anexei 1 la ordinul ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului nr. 3035/10.01.2012 privind aprobarea Metodologiei – cadru de organizare și desfășurare a competițiilor școlare și a Regulamentului de organizare a activităților cuprinse în calendarul activităților educative, școlare și extrașcolare, precum și a prevederilor regulamentelor specifice fiecarei discipline), oferă elevilor noștri prilejul de a-și testa creativitatea, originalitatea și competivitatea.

Astfel în data de 04.03.2016 la Colegiul Național Elena Ghiba Birta va avea loc etapa regională de Discurs Public în limba engleză, eveniment ce va reuni elevi din județele Arad, Hunedoara, Sălaj și Timiș. Ziua de sâmbătă, 05.03.2016 marchează olimpiadele de: Religie Ortodoxă și Religie – Alianța Evanghelică (la Seminarul Teologic Ortodox și, respectiv Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici), Socio-umane la Colegiul Național Vasile Goldiș și Biologie la Școala gimnazială Caius Iacob.

Sperăm că rezultatele pe care le vor obține elevii noștri să fie foarte bune, spre bucuria tuturor celor implicați: elevi, profesori, părinți.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare