Ziarul electronic al arădenilor

ISJ Arad: Peste 2.400 elevi au fost admişi la liceu

comunicat-presa-11-300x218În urma repartizării computerizate din cadrul primei etape a admiterii un număr de 2410 elevi au ocupat un loc la unul din liceele din județul Arad.

Pe lângă aceștia 414 elevi au fost admiși în învățământul profesional, 13 elevi de etnie roma au fost repartizați pe locuri special alocate, 25 de elevi în învățământul special, 257 de elevi în învățământul vocațional.

Un număr de 11 elevi au rămas nerepartizați.

Pentru elevii care nu au reuşit să ocupe un loc la liceu, în data de 20 iulie 2016 începe etapa a doua a admiterii în liceu.

Pe site-ul ISJ, precum şi la avizierele unităţilor şcolare, elevii au posibilitatea să consulte lista celor 390 de locuri rămase libere în liceele din judeţul Arad (130 în municipiul Arad și 260 de locuri în județ).

Ultima etapă de admitere pentru absolvenții clasei a VIII-a care nu au participat la nici o repartizare sau care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior primelor etape de admitere se va finaliza în data de 5 septembrie 2016, conform calendarului Anexa 1 la OMECS 5.082/31.08.2015.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.