Ziarul electronic al arădenilor

ISJ Arad: Înscrieri la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2016

comunicat-presa-11-300x218În perioada 30 mai – 3 iunie 2016 se va desfăşura etapa de înscriere a candidaţilor, atât din seria curentă, cât şi din seriile anterioare, pentru examenul de bacalaureat național, sesiunea iunie – iulie 2016, conform calendarului examenului de bacalaureat național – 2016, Anexa la ordinul MECS nr. 5080/31.08.2015.

Candidaţii (atât cei din promoția curentă cât și cei din promoțiile anterioare) se vor înscrie la unităţile şcolare liceale în care au urmat cursurile.

Candidaţii absolvenţi din alte judeţe, care în prezent au domiciliul în jud. Arad, se vor înscrie la comisia judeţeană de bacalaureat (la sediul ISJ Arad), iar documentele de înscriere vor fi depuse la unităţile şcolare recomandate de către comisia judeţeană, conform profilului şi specializării solicitanţilor.

Platforma pentru înscrierea candidaților la examenul de bacalaureat va fi activă în perioada specificată, astfel încât unităţile şcolare să poată completa lista candidaţilor care solicită înscrierea la examen.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *