Ziarul electronic al arădenilor

ISJ Arad: Înscrieri la examenul de bacalaureat, sesiunea iunie – iulie 2016

comunicat-presa-11-300x218În perioada 30 mai – 3 iunie 2016 s-a desfăşurat etapa de înscriere a candidaţilor, atât din seria curentă, cât şi din serii anterioare, pentru examenul de bacalaureat naţional, sesiunea iunie – iulie 2016.

Candidaţii s-au înscris la unităţile şcolare liceale în care au urmat cursurile. Candidaţii absolvenţi din alte judeţe, care în prezent au domiciliul în jud. Arad, s-au înscris la comisia judeţeană de bacalaureat, iar documentele de înscriere au fost depuse la unităţile şcolare recomandate de comisia judeţeană, conform profilului şi specializării solicitanţilor.

Conform datelor înregistrate pe platforma de bacalaureat, în judeţul Arad au fost înscrişi 3064 candidaţi, după cum urmează: 2525 candidați din seria curentă și 539 candidați din seriile anterioare.

Un candidat a susținut și promovat deja probele examenului de bacalaureat național, în sesiunea specială care a avut loc, conform calendarului Anexa la OM 3602/07.04.2016, în perioada 16-27 mai 2016.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.