Ziarul electronic al arădenilor

Isabela Rabotka: „Fifor și PSD, incapabili de a genera un candidat propriu”

isabela rabotkaVicepreședinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal, Isabela Rabotka spune că se amuză văzând eforturile disperate ale senatorului PSD Mihai Fifor de a se scuza în fața oamenilor pentru incapacitatea sa și a partidului său de a produce un candidat propriu pentru Primăria Municipiului Arad.

„Mă amuză să văd eforturile disperate ale senatorului de Dolj, Mihai Fifor, care simte nevoia să se disculpe de alegerea făcută, de a-l susține pe Sebastian Bulumac în cursa pentru Primărie.

Domnule Fifor, nu vorbiți de o politică curată, de partid reformat, când dumneavoastră nu aveți capacitatea de a genera un candidat propriu la aceste alegeri.

Vă ascundeți în spatele lui Sebastian Bulumac, cu care vreți să păcăliți arădenii că ar fi o soluție pentru Arad. Eu constat că domnului Bulumac îi este teamă să semneze adeziunea la PSD, dar speră că va obține voturile electoratului PSD, iar partidul, prin domnul Fifor, se disculpă în fața propriului electorat de incapacitatea de a genera un candidat propriu, timp în care senatorul doljean vorbește cu tărie despre respectul față de cetățean.

Retoric mă întreb, care respect, domnule Fifor? Eu văd doar limbaj dublu, cel al domnului Bulumac, care se pretinde independent și cel al PSD, care pretinde că are candidat.

Cam așa o mână spală pe cealaltă în această mezalianță, bineînțeles, în «interesul cetățeanului»”, spune Isabela Rabotka, vicepreședinte al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Fifor: „PSD Arad nu s-a ascuns după societatea civilă“

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *