Isabela Rabotka: „Fifor devine ridicol sărind la gâtul tinerilor“

Publicat de actualitati-arad in 11 Mar, 2016 | 2 Commentarii

isabela rabotkaVicepreședintele Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal, Isabela Rabotka, este de părere că senatorul Mihai Fifor (PSD) devine ridicol atunci când sare la gâtul tinerilor liberali arădeni.

Reacția tinerei liberale vine în contextul în care senatorul PSD a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îi ironizează pe tinerii liberali arădeni prezenți într-o emisiune televizată alături de președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă.

„Domnul Fifor chiar nu se poate abține, nici măcar pe Facebook, simțind nevoia de a se folosi de absolut orice mijloc pentru a dovedi că este un politician mic și ridicol.

Este josnic, chiar și pentru un politician pesedist fără scrupule, să sari la gâtul unor tineri care își doresc să facă ceva pentru Arad și care au fost prezenți într-o emisiune televizată pentru a transmite un mesaj pozitiv și constructiv. Nu pot înțelege de unde are dânsul atâta înverșunare împotriva tinerilor din Arad?!

Cei din PSD ne dovedesc din nou că pentru ei generația tânără nu contează, ba mai mult, o iau în derâdere.

Așa că, domnule Fifor, se pare că nu ați înțeles nimic din politica ultimelor luni, în care societatea civilă și cetățenii și-au exprimat dorința de schimbare, de o schimbare reală, nu doar declarativă.

Dumneavoastră, însă, rămâneți angrenat în vechile metehne care au făcut atât de mult rău României. Mai mult, dumneavoastră, prin atitudinea pe care o afișați, loviți în generația căreia ar trebui să-i predați ștafeta pentru a putea construi o societate cinstită și prosperă.

Îmi pare nespus de rău pentru tinerii din PSD, cărora înțeleg că nu le acordați nicio șansă, ci doar vă folosiți de aceștia”, a declarat Isabela Rabotka, vicepreședintele al Curții de Arbitraj a Partidului Național Liberal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

2 comments

 1. Craiova says:

  Nu ne vindecăm, nu evoluăm, nu învăţăm să ne cunoaştem cum trebuie pentru a ameliora stresul şi neliniştea din viaţa noastră.
  De aceea acuzăm şi criticăm şi certăm şi jignim oameni: pentru că suntem nemulţumiţi cu noi înșine. Nu vom simţi pozitiv dacă acţionăm negativ.
  Nu vom fi apreciaţi dacă nu vom învăța să apreciem la rândul nostru.
  Când vom reuşi să ne acceptăm pe noi înşine cu toate cele ale noastre, când vom reuşi să desluşim toate secretele despre noi şi să ne validăm cu defecte cu tot, abia apoi vom fi capabili să-i ascultăm atent şi pe ceilalţi.
  Să nu-i mai certăm, să nu-i mai criticăm şi să nu-i mai punem la colţ de câte ori ni se nazare nouă câte o nefericire prin viaţă.
  Căci atunci vom şti cu siguranţă că nefericirea este a noastră şi nu din cauze străine.
  E doar un om gol și trist. Foarte trist și frustrat. E mediocru. Încearcă sa para inteligent doar pentru ca și-a format vrând nevrând un anumit vocabular în spațiul tv. Atât,pentru ca pe rețelele de socializare are un vocabular de “smecher de mahala”.
  Nu ați înțeles nimic. Va provoacă intenționat pentru ca voi sa ii răspundeți…fără răspunsul vostru rămâne un simplu anonim oltean extrem de frustrat. Din frustrări apar jignirile, din nefericiri…Un om doar GOL.
  Ia nu ii mai răspundeți nici unul sa vedeți cum dispare. A fost alungat din Craiova,dat afara datorita caracterului lui. Doar intrigi și ura a semănat în organizație în folosul interesului personal. Psd Craiova a făcut chef când s-a delimitat de frustrările lui. Se laudă cu realizările din Craiova,cereți oficial părerea celor din primăria Craiova. Au ras cu lacrimi când au văzut postările lui și declarațiile de presa. Doar ca ei nu răspund oamenilor goi și plini de frustrări,sunt atât de fericiți pentru ca au scăpat de el încât nu ii mai interesează ce anume declara acest…..domn nu putem spune având în vedere modul în care jignește….omuleț trist gol și frustrat.
  Succes stimata,domnișoară!

 2. Pshiholog says:

  Cetățeanul mistocar era în aeroport București acum câteva zile,aștepta un zbor.Stand la câteva scaune distanta am auzit conversația lui telefonica cu un coleg. Se plângea de organizația din Arad care este praf,ca nu are cu cine sa muncească,ca sunt praf,ca are,citez “doua fufe tampe” și vreo doi,trei care dorm, ca e cea mai slaba organizație pe care a văzut-o pana acum,ca a reușit președintele sa distrugă tot și regreta faptul ca s-a dus în Arad unde oamenii sunt prosti și nu au deloc cultura.

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare