Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad: Minori cercetați de polițiști pentru comiterea a două furturi

comunicat presaDoi minori, bănuiți că ar fi sustras dintr-un autoturism și dintr-o locuință, sunt cercetați de polițiștii Biroului de Investigații Criminale.

Asfel, polițiștii au identificat un minor, bănuit de comiterea unui furt din auto. În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că la data de 13 august a.c., minorul de 15 ani, prin spargerea geamului portierei stânga spate, ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe strada Gheorghe Doja din municipiu, de unde ar fi sustras un portofel cu acte și bani, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 300 de lei.

Pe numele minorului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Un alt minor, bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuință, a fost identificat de polițiștii din cadrul aceluiași birou. În fapt, în noaptea de 31 mai/1 iunie a.c., minorul de 13 ani, ar fi pătruns pe poarta neasigurată a unui imobil de pe strada Tarafului din municipiu, de unde ar fi sustras o cutie metalică conținând suma de 840 de lei. Minorul este cercetat de polițiști pentru furt calificat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *