Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad: Infracțiuni rutiere

Polițiștii au depistat ieri, în trafic, mai mulți bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, doi bărbați au fost depistați pe drumurile publice conducând autoturisme fără a deține permis de conducere: pe strada Pădurii din municipiu, un bărbat de 33 de ani, din Arad, iar pe raza localității Șiria, un bărbat de 29 de ani, din aceeași localitate.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a deține permis de conducere.

Pe DN 79, în afara localității Șimand, a fost depistat un bărbat de 43 de ani din Cermei, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din data de 4 ianuarie, iar pe DC 9, pe raza localității Craiva, un bărbat de 50 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,73 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în cazul celui depistat sub influența alcoolului, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat, respectiv conducere sub influența alcoolului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *