Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad: Dosare penale pentru infracțiuni rutiere

comunicat-presaÎn ultimele 48 de ore, polițiștii rutieri au depistat în trafic, mai mulți bărbați care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Astfel, au fost depistați în trafic: pe DJ 792D, în afara localității Mocrea, un bărbat de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe DN69, pe raza localitații Vinga, un bărbat de 46 de ani, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și fără a deține permis de conducere, pe Calea Radnei din municipiu, un bărbat de 43 de ani, care conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate, iar pe raza localității Secusigiu, un bărbat de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii expirate din luna august a anului 2015.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.