Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad: Depistați conducând sub influența alcoolului

comunicat-presaLa sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au depistat în trafic, pe șoselele arădene, trei bărbați care au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii au depistat pe DJ682, pe raza localității Bata, un bărbat de 40 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,89 mg./l. alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Chișineu Criș, un bărbat de 39 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,76 mg./l. alcool pur în aerul expirat, iar pe Calea Victoriei din municipiu, un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,61 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cauzele s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele celor trei conducători auto au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.