Ziarul electronic al arădenilor

IPJ Arad: Au condus sub influența alcoolului

Polițiștii au depistat în trafic, la sfîrșitul săptămânii trecute, mai mulți bărbați care au condus sub influența alcoolului.

Polițiștii au depistat pe raza municipiului, pe Bd. Vasile Milea, un bărbat de 35 de ani, din Săvârșin, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat și un alt bărbat, de 29 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Au mai fost depistați conducând sub influența alcoolului: pe raza localității Iratoșu, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Nădlac un bărbat de 31 de ani în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe raza localității Șimand un bărbat de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, pe D.J. 792/A, pe raza localității Beliu, un bărbat de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat și pe raza localității Sântana un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,52mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, în toate cazurile s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvîrșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influența alcoolului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.