Ioțcu, către parlamentari: „Ridicați vocea pentru Arad!“

Publicat de actualitati-arad in 20 Nov, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPreşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, le solicită senatorilor și deputaților care reprezintă județul în Parlament să depună amendamente la bugetul de stat, care implică sume de peste zece milioane de euro, în obiective de interes public.

Ioţcu le solicită parlamentarilor susţinere pentru finalizarea pasajelor de pe centura Aradului, pentru lucrările de la Spitalul Judeţean, dar și pentru finalizarea tronsoanelor de autostradă Arad-Pecica şi Pecica-Nădlac

„Despre pasajele de pe centura Aradului se discută de un an şi jumătate, de când a ajuns USL la putere. Atunci au fost blocate lucrările şi nu s-au mai reluat. Dacă ele continuau, astăzi am fi avut un trafic mai puţin aglomerat pe centură. Nu este admisibil ca parcurgerea centurii Aradului să dureze uneori două-trei ore, pentru că Guvernul nu o consideră o prioritate. La fel se întâmplă cu tronsoanele de autostradă“, a spus Nicolae Ioțcu.

Președintele CJ Arad le cere parlamentarilor de Arad să se implice pentru obținerea de fonduri pentru județ.

„Constatăm că Aradul este abandonat de la nivel central. Este adevărat că s-au rostit declaraţii încurajatoare. Dar declaraţii auzim de peste un an şi jumătate. Eu cer măsuri imediate şi aplicarea acelui slogan al PSD care susţinea «fapte, nu vorbe!» Sunt la putere, au posibilitatea să demonstreze că au fost sinceri când au enunţat acest slogan electoral”, a mai spus Ioţcu.

Șeful CJ Arad le solicită parlamentarilor arădeni să facă publice amendamentele, indiferent de partidul din care fac parte.

„Le atrag atenţia parlamentarilor că nu se reprezintă pe sine la Bucureşti, ci îi reprezintă pe arădeni. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean, am fost contactat doar de parlamentarii PDL, care m-au consultat cu privire la priorităţile judeţului. Îi aştept urgent şi pe ceilalţi, să elaborăm o strategie comună pentru Arad, fără patimă, fără orgolii inutile, având în vedere nevoile locuitorilor din judeţ. Dacă la Iaşi se discută despre proiecte de 20 de milioane de euro doar pentru un singur obiectiv, dacă altundeva în ţară este vorba  despre proiecte de zeci sau chiar sute de milioane de euro, în judeţe care sunt mult sub Arad şi ca număr de locuitori, şi ca potenţial economic, atunci şi parlamentarii noştri trebuie să emită pretenţii la Bucureşti pentru o susţinere serioasă a judeţului nostru, fără complexe, fără teamă, fără ruşine. Să ridice vocea pentru Arad!”, a declarat Nicolae Ioţcu.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare