Ionel Ciupe: „Fac apel la toți arădenii să citească proiectul bugetului Aradului“

Publicat de actualitati-arad in 05 Feb, 2015 | Parerea ta

comunicat presaEvoluția spectaculoasă din ultimele zile a luptei împotriva corupției din România ne prezintă o mafie politică racordată la banul public.

Acest ban public, obtinut din taxe si impozite de la cetateni, a devenit sursa de inavutire a unor lideri politici unii aflati in arest preventiv, altii cercetati penal, altii nedescoperiti inca. Un lucru este insa cert – actele de coruptie sunt strans legete de banii din buget, de banii publici.

Acum, cand bugetul Municipiului Arad este asezat la transparenta publica si decizionala, in calitatea mea de consilier municipal, de liberal responsabil politic, ca presedinte al Organizatiei Municipale a P.L.R. Arad, fac un apel la toti aradenii sa citeasca acest proiect al bugetului, sa-l analizeze si sa-si spuna punctul de vedere cu privire la proiectele si lucrarile propuse si finantate din acest buget.

Solicit tuturor consilierilor municipali sa nu fie doar o masina de vot pentru acest buget ci sa-l analizeze si sa-l amendeze in functie de interesul aradenilor. Am incrdere ca votul consilierilor din C.L.M. Arad pentru acest buget sa fie acordat pentru necesitatile si nevoile imediate ale orasului Arad si ca sursa de imbogatire pentru firme de casa a unor partide dezvoltandu-se astfel in continuare, actul de coruptie si la Arad.

Pe aceasi linie, solicit mass – mediei aradene sa prezinte acest buget publicului aradean si sa organizeze dezbateri publice pe acest proiect de buget pentru a preveni orice tentativa de folosire ineficienta si paguboasa a banilor.

In ceea ce priveste P.L.R. Arad, noi sustinem si votam doar un buget ce vizeaza interesul imediat si firesc al aradenilor si nu interesul individual sau de grup. Banul public este al Aradului si el trebuie cheltuit cu responsabilitate maxima.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Ionel Ciupe, consilier municipal, președinte a Org. Mun. P.LR. Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare