Ziarul electronic al arădenilor

Ionel Bulbuc: „PSD nu este în stare să dea Aradului Cetatea promisă”

Ionel Bulbuc, consilier PNL este de părere că deputatul PSD Todor nu este capabil să rezolve situația Cetății Aradului, este interesat doar să apară în mass-media cu acuzații nefondate la adresa municipalității.

„Fostul consilier municipal al PSD, Adrian Todor actual deputat minte  așa cum a făcut și în CLM, vorbește în necunoștință de cauză și nu mișcă un deget pentru Arad

Primăria Arad deține documentele oficiale prin care se dovedește că guvernul PSD nu are nici cea mai mica intenție să demareze procedurile pentru construirea locuințelor ANL cadrelor militare în vederea relocării din Cetatea Aradului.

În septembrie 2015, Dragnea a semnat un document, prezentat mai apoi de către PSD în care nu apare nicio solicitare a ANL pentru un teren destinat militarilor, nu se menționează nicio intenție de construcție pentru alte locuințe în același regim.

Municipalitatea Arad a făcut numeroase demersuri către instituțiile statului pentru deblocarea situației locuințelor ANL pentru cadrele militare…. fără un răspuns favorabil.

Domnule deputat Todor de ce mințiți?! Nu ați fost în stare să lăsați un proiect în urma dumneavoastră când ați fost consilier, acum în calitate de parlamentar al partidului care este la putere, care conduce în România nu sunteți în stare să faceți un minim de efort pentru ca Cetatea Aradului să intre odată în patrimoniul orașului.

V-ați întâlnit degeaba cu directorul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, singurul rezultat din această întâlnire între un deputat PSD și un director al unei instituții subordinate guvernului PSD a fost un comunicat de presă calomnios, fără substanță. Acest lucru dovește cât de slab sunteți ca parlamentar și cât de puțin vă pasă de Arad.

Domnilor parlamentari PSD de Arad, aveți puterea în mâini, aveți ministru al Apărării, aveți prefect, consilieri, chiar nu sunteți capabili să vă mobilizați astfel încât Cetatea Aradului să revină arădenilor? Sau singurul vostru interes este să atacați administrația locală și să-l blamați pe primarul Falcă?!”, se întreabă consilierul PNL, Ionel Bulbuc.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Adrian Todor: „Falcă blochează introducerea Cetăţii Aradului în circuitul civil”

Share Button

comentarii

One Comment

  • cetatean

    Domnule Bulbuc,dumneata pe ce lume traiesti?Chiar sa nu stii ca cel care impiedica realmente predarea Cetatii este primarul Gheorghe Falca si bine face?!Nu de alta,dar daca s-ar ajunge ca predarea sa se faca sub mandatul lui,ar fi jale mare.Mare de tot!Asa ca,mai bine v-ati ocupa de alte lucruri care ard,dar ard de tot!Cum ar fi,de pilda,faptul ca Palatul Cultural NU SE MAI TERMINA desi termenul de finalizare a lucrarilor pare sa fi fost undeva prin IUNIE 2017!Sau faptul ca “modernizarea” Stadionului UTA dureaza mai mult decat a durat in alte parti CONSTRUIREA UNUIA NOU!La astea ce ziceti,domnule Bulbuc?!Sau poate ca nu le stiati…POate ca nu aveti voie sa le stiti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.