Ionel Bulbuc (PNL): „PSD răsplătește, din nou, mediocritatea”

Publicat de actualitati-arad in 05 May, 2017 | Parerea ta

„Nu este pentru prima data când cei din PSD ne demonstrează, prin toate mijloacele, că sunt la butoane.

Este și cazul de astăzi, când sistemul de educație arădean a primit o palmă suficient de dureroasă. Doamna consilier PSD, Anca Stoenescu a fost numită de către Ministerul Educației inspector școlar general adjunct.

Este a doua oară când doamna de la PSD este numită pe această funcție, la care, evident, nu a trebuit să dea niciun fel de concurs. Mi se pare inacceptabil ca o persoană să fie  numită politic pe un asemenea post, fără nicio testare a competențelor sau a aptitudinilor.

La orice angajare candidații sunt testați, intervievați, trebuie să demonstreze că fac față tuturor cerințelor, însă pentru funcția de inspector școlar general adjunct, PSD-ul ne arată că este suficientă culoarea politică și sforile trase la București, pentru a depăși orice obstacol.

Cu toate acestea, doamna Stoenescu și-a încercat, în trecut, norocul la concursul organizat pentru această funcție și.. l-a picat la scris.

Este cel puțin bizar și lipsit de etică ca Guvernul PSD-ALDE să numească un candidat, care a căzut la concurs, pe funcția pe care a demonstrat că nu este capabil să o ocupe.

Dacă așa vede PSD-ul promovarea meritocrației, înseamnă că avem o problemă uriașă. Ce mesaj le transmit ei elevilor?! Nu contează că n-ai luat Bacalaureatul, oricum te facem director?!”, a declarat Ionel Bulbuc, consilier municipal PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare