Ziarul electronic al arădenilor

Ionel Bulbuc (PNL): „PSD răsplătește, din nou, mediocritatea”

„Nu este pentru prima data când cei din PSD ne demonstrează, prin toate mijloacele, că sunt la butoane.

Este și cazul de astăzi, când sistemul de educație arădean a primit o palmă suficient de dureroasă. Doamna consilier PSD, Anca Stoenescu a fost numită de către Ministerul Educației inspector școlar general adjunct.

Este a doua oară când doamna de la PSD este numită pe această funcție, la care, evident, nu a trebuit să dea niciun fel de concurs. Mi se pare inacceptabil ca o persoană să fie  numită politic pe un asemenea post, fără nicio testare a competențelor sau a aptitudinilor.

La orice angajare candidații sunt testați, intervievați, trebuie să demonstreze că fac față tuturor cerințelor, însă pentru funcția de inspector școlar general adjunct, PSD-ul ne arată că este suficientă culoarea politică și sforile trase la București, pentru a depăși orice obstacol.

Cu toate acestea, doamna Stoenescu și-a încercat, în trecut, norocul la concursul organizat pentru această funcție și.. l-a picat la scris.

Este cel puțin bizar și lipsit de etică ca Guvernul PSD-ALDE să numească un candidat, care a căzut la concurs, pe funcția pe care a demonstrat că nu este capabil să o ocupe.

Dacă așa vede PSD-ul promovarea meritocrației, înseamnă că avem o problemă uriașă. Ce mesaj le transmit ei elevilor?! Nu contează că n-ai luat Bacalaureatul, oricum te facem director?!”, a declarat Ionel Bulbuc, consilier municipal PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.