Ziarul electronic al arădenilor

Ionel Bulbuc: „Interes zero pentru Monumentul Marii Uniri din partea consilierilor PSD”

Consilierul PNL Ionel Bulbuc atrage atenția asupra comportamentului celor din PSD, care nu se prezintă la comisiile de specialitate.

„Este firesc ca cei din PSD să nu știe ce și cum să voteze la ședintele de Consiliu Local Municipal din moment ce nici măcar nu binevoiesc să se prezinte la întrunirea comisiilor de specialitate unde beneficiază de toate informațiile necesare și au alături specialiști din aparatul Primăriei.

Dacă în calitate de consilier local, reprezentant al arădenilor nu ești în stare să îți faci minima datorie și să te prezinți de câteva ori pe lună la ședințe, consider că nu ai dreptul să faci scandal nici în plen, nici în spațiul public. E o chestiune de bun simț!

Asta demonstrează cât de dezinteresați sunt cei din PSD de amplasarea Monumentului Marii Uniri. Însă cel mai probabil, consilierii PSD aleg, ca de fiecare dată, traseul prestabilit de la partid și vor acționa conform directivelor politice.

De mâine mă aștept la un nou scandal creat de PSD și la nicio rezolvare din partea lor în ce privește locația monumentului. În ritmul acesta ne vom trezi în decembrie 2018 tot în scandal și tot fără monument.

«Mulțumim» PSD pentru lipsa de inițiativă, nu mai îndrăznim să credem în promisiunile voastre!” a încheiat consilierul PNL, Ionel Bulbuc.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

One Comment

  • manase

    Scandalul l-ati provocat voi,adicatelea “liberalii” de carton atunci cind ati pus botul la ideea sefului vostru de a nenoroci inca un loc drag aradenilor.Nu PSD a propus mutarea monumentului ci seful vostru,care uraste aradenii si implicit uraste locurile unde ei se aduna si se intimpla sa-l critice.Tot mai des.Sunteti o armata de pupincuristi care nu aveti curajul sa clipiti cind seful ridica degetul la voi.Sa va vedem cind o fi sa votati in chestia asta cu cele trei sireturi impletite-n nici se stie cite….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.