Ion Stan: „Sezon de vânătoare”

Publicat de actualitati-arad in 16 Sep, 2015 | Parerea ta

comunicat presaVicepreşedintele Partidului Noua Republică, Ion Stan, este de părere că „s-a deschis sezonul de vânătoare la partidele mici”, pentru ca acestea să nu aibă posibilitatea să se afirme dacă nu sunt sateliţi ai formaţiunilor politice mari.

„Alegerile locale de anul viitor sunt tot mai aproape și pe zi ce trece se devoalează tot mai mult strategia construită în cârdășie de către stăpânii scenei politice românești, urmașii PCR, foștii FSN-iști, despărțiți de ochii prostimii, dar mereu împreună în cadrul sistemului.

Au pritocit împreună un sistem electoral atât de pervers încât niciun partid care nu este satelit al lor să nu aibă nicio șansă de a se afirma măcar la nivelul de 1-3% darmite să viseze la pragul electoral. Partidele mici formate fără acordul lor au început să fie vânate, hărțuite, pentru a trece într-o tabără sau alta, ca să contribuie, cu bruma de voturi, la perpetuarea sistemului.

Sunt în astfel de situație inclusiv partide care abia de acum încolo urmează să se înființeze. Unele partide construite cu enorme sacrificii, prin munca unor oameni deciși să facă la modul real altfel de politică, refuzând să acccepte oameni din vechile structuri, au ajuns la un prag de popularitate de natură să le dea șanse la alegerile de anul viitor.

Sistemul nu putea să admită o asemenea „neobrăzare”, așa că a trecut la acțiune, infiltrând oamenii proprii, să provoace disensiuni şi să-i înlăture de la conducere pe cei care nu sunt dispuşi să vândă partidul, în schimbul unor locuri călduţe pentru ei, dar cu preţul sacrificării partidului şi trădării celor care au muncit în numele unor idei şi principii. Dacă nu vor reuşi să distrugă acele partide înainte de alegeri, vor continua să le saboteze, ademenindu-i pe posibilii candidaţi cu şanse la alegerile locale”, spune Ion Stan.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PNR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare