Ion Stan: Legea defăimării – trocul lui Dragnea?

Publicat de actualitati-arad in 09 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaPreşedintele PNR Arad, Ion Stan, este de părere că „Legea Dragnea” privind defăimarea este „o ameninţare la adresa libertăţii de expresie, dar şi un fel de „sabie a lui Damocles” deasupra capetelor celor care cârtesc împotriva puterii”.

Mai mult, spune Ion Stan, este posibil ca Dragnea să fi promovat legea în folosul şi la comanda puternicilor adepţi ai globalizării, în dauna suveranităţii popoarelor.

„O ipoteză ar fi că e posibil să fie vorba de un târg, promovarea acestei legi face parte din pachetul de negociere al jupânului, care are dosare în lucru, dar se face conducător absolut al PSD. E greu în România de azi să condamni un şef de partid care îţi poate garanta sprijin politic pentru adoptarea unor legi calate pe interesele tale.

Este greu să nu te ducă gândul la pericolele care îi vor paşte pe creştinii din România, mai ales, ortodocşi, care vor îndrăzni să „defăimeze” cultivarea agresivă şi neruşinată a islamismului. Preceptele bisericii ortodoxe vor putea fi interpretate ca „defăimătoare” şi „incorecte politic”, iar cei care le promovează riscă să fie persecutaţi pentru aceasta.În perioada lui Carol al II-lea, în Codul Penal articolul 209 privind „uneltirea împotriva ordinii sociale” a fost instrumentul perfect.

A fost utilizat deopotrivă de dictatorul regal, dar și de Antonescu și mai ales de comuniști. Ce urmărea acest cod ? Exterminarea opozanților politici, acoperirea legislativă pentru a-i executa juridic pe toți cei care se exprimă, nu-i așa, incorect politic, „defăimător”, în spirit de „discurs de ură”, legionar de-a dreptul…. La pușcărie cu defăimătorii, obscurantiștii, conservatorii, legionarii și înapoiații de creștini din țara asta!

Nu chiar acum, dar pe termen mediu şi lung creştinii- mai ales ortodocşi, cum am mai spus- din România ar putea deveni ţinte, din cauza unor cozi de topor care au ajuns să facă (fărăde)legi”, a declarat Ion Stan.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PNR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20
armonianaturii.ro/

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare