Ion Stan: “Ciolaniadă, nu interes naţional”

Publicat de actualitati-arad in 04 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaVicepreşedintele Partidului Noua Republică, Ion Stan, este de părere că fuziunea UNPR-PPDD este cea mai clară dovadă că nimic nu s-a schimbat în mentalitatea partidelor politice româneşti, care continuă „fentarea” electoratului, prin schimbări de nume şi sigle sau fuziuni „senzaţionale” prin absorbţie sau sub alte forme.

„Cu mai puţin de 9 luni înainte de alegerile locale, partidele politice încearcă să amăgească din nou electoratul, mimând reforma şi slujirea interesului naţional.  UNPR, un partid care nu a fost validat niciodată de către popor, s-a născut ca partid parlamentar, pentru a sluji interesele PD-ului şi ale lui Traian Băsescu, adunând parlamentari traseişti de la toate partidele.

Acum, în speranţa că va putea să facă noi jonglerii pentru a se menţine la guvernare, oricare ar fi ea, a înghiţit partidul lui Senzaţionescu, ajuns la 12% pe baza unor minciuni gogonate gen miluirea fiecărui cetăţean cu 20.000 Euro. De fapt, este doar o regrupare în vecinătatea obiectivului ciolan, pe care generalul indispensabil (mă refer la adjectiv, nu la substantiv) trebuie să-l cucerească din nou”, spune Ion Stan.

Liderul PNR Arad crede că PSD şi PNL nu sunt cu nimic mai interesate de naţiune decât partidul lui Oprea, ţinta lor fiind aceeaşi, menţinerea controlului asupra resurselor.

„Nici pentru PSD, nici pentru PDL, rebotezat PNL, nu mai contează  doctrina, crezul politic dacă putem spune că avem aşa ceva în România,  respectul  alesului faţă de  cetăţean, nu mai  contează decât  aranjarea jocurilor pentru localele din 2016 şi parlamentare.

Frăţia pentru ciolan PSD-PNL (PDL) a decis să-şi asigure hegemonia asupra primăriilor, pentru ca primarii să-şi facă datoria la alegerile parlamentare, menţinând alegerea primarilor într-un singur tur. Ce urmează, alegerea Preşedintelui României într-un singur tur, pentru că aşa cere „interesul naţional?”, încheie Ion Stan.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de PNR Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare