Ziarul electronic al arădenilor

Iohannis către alegători: „Uitaţi-vă bine la candidaţi!“

iohannisPreşedintele Klaus Iohannis le-a cerut alegătorilor, joi, în preziua începerii campaniei electorale, să selecteze cu atenţie candidatul pe care-l vota vota pentru primărie pe 5 iunie şi să verifice ca acesta să nu aibă probleme cu legea, ce program are, precum şi ca partidul care-l susţine să fie unul ce a început procesul de reformare internă.

„Începe campania electorala pentru alegerile locale – pe 5 iunie alegem primarul localităţii, Consiliul Local şi Consiliul Judeţean. Aceste alegeri sunt foarte importante. Cei pe care îi alegem vor fi responsabili de destinul localităţii în care trăim.

Uitaţi-vă bine la candidaţi şi gândiţi-vă dacă candidatul dumneavoastră preferat este un om integru, să nu fie certat cu legea! Uitaţi-vă dacă e un bun gospodar, uitaţi-vă la echipa pe care o are în spate, la echipa de consilieri cu care vine, dacă sunt oameni serioşi… Întrebaţi-i pe candidaţi dacă cunosc problemele localităţii dumneavoastră, dacă vin cu soluţii”, a declarat Klaus Iohannis, joi seară.

El i-a invitat pe cetăţeni să participe la întrunirile electorale, să pună întrebări candidaţilor, chiar incomode şi, mai ales, să participe la vot.

Iohannis a mai spus că este important şi partidul din care provin candidaţii. “Unii vor încerca să spună că toate partidele sunt la fel. Nu este adevărat, nu toţi sunt la fel. Acum şase luni am cerut partidelor să se reformeze – unii au luat-o în serios, au început reforma, alţii mimează reformarea. Este important şi partidul din care provin”, a afirmat şeful statului.

Preşedintele Iohannis a avut şi un mesaj către candidaţii la alegerile locale din acest an – să aibă o campanie curată, să stea de vorbă cu oamenii, să afle problemele localităţilor şi să vină cu soluţii.

„Faceţi o campanie centrată pe proiecte, nu pe scandal, nu pe mizerii!”, le-a transmis preşedintele candidaţilor.

Şeful statului s-a adresat şi autorităţilor locale: “Faceţi-vă datoria şi organizati alegerile impecabil!”.

Campania electorală pentru alegerile locale din 5 iunie începe vineri, la ora 0.00.

sursa: news.ro

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *