Ziarul electronic al arădenilor

Ioan Vesa a intrat în cursa pentru un nou mandat la Brazii, din partea PNL

lansare braziiDuminică, în fața unei săli pline a Căminului Cultural din Brazii, primarul Ioan Vesa și-a lansat oficial candidatura pentru un nou mandat.

Alături de Vesa au stat deputatul Eusebiu Pistru și Iustin Cionca, propunerea PNL pentru președinția Consiliului Județean Arad.

„Mă bucur că avem candidați buni pentru fiecare oraș și comună din județul Arad.

PNL demonstrează că tratează cu seriozitate fiecare candidatură și că oamenii pe care îi propunem sunt oameni serioși și gospodari. Este și cazul comunei Brazii, unde domnul primar Ioan Vesa își dorește să ducă mai departe lucrurile începute, acum alături de o echipă puternică”, a spus Iustin Cionca.

„Am ales să fac parte din această echipă, echipa PNL, pentru că am văzut că aici pot face echipă bună cu oameni serioși, care își doresc bunăstarea cetățenilor. Ca proiecte de viitor, vă spun sincer că îmi doresc să facem cât mai multe pentru oameni, dar aceste lucruri necesită timp și implicare.

Astfel, pentru mandatul următor mi-am propus câteva proiecte, spun eu, primordiale pentru comună. Îmi doresc asfaltarea tuturor străzilor și modernizarea tuturor trotuarelor din comună. Vrem introducerea canalizării și dorim să ne implicăm în intabularea terenurilor pentru cetățeni.

Totodată, vrem să reabilităm școlile din Secaș și Mădrigești, grădinița din Secaș, dar și să construim o școală gimnazială nouă la Iacobini. Tot la Iacobini vrem să construim un teren de sport. În același timp, vom reabilita căminele culturale din localitățile comunei. Acestea sunt o parte din proiectele pe care ni le-am propus pentru următorul mandat, dar, cum spuneam, ne dorim să facem mult mai multe lucruri.

Cu timpul și cu ajutorul lui Dumnezeu vom reuși să facem multe lucruri importante pentru comuna Brazii”, a declarat Ioan Vesa.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *