Ziarul electronic al arădenilor

Ioan Gligor: „Răzvan Cadar vânează certificatul de bună purtare de la «faraonul Falcă»”

Consilierul judeţean social-democrat Ioan Gligor remarcă că una dintre „fluieriştile” PNL Arad, Răzvan Cadar are tupeul să se lanseze în tot felul de speculaţii aiuristice privind Guvernarea PSD, doar de dragul polemicii inutile.

Neargumentat şi fantezist, discursul acestui domn care suferă de scenarită acută, este o nouă dovadă că liberalii trăiesc doar din doza zilnică de venin în lipsa oricăror realizări concrete.

„O face cu îndrăzneala omului care nu are habar ce vorbeşte, fiind doar un acompaniator de duzină într-un ansamblu dezacordat în care toată lumea cântă ariile atonale ale unui lider local cu multe, multe pete, la fel de obraznicul Gheorghe Falcă.

Ori Cadar nu depăşeşte nivelul unui plimbăreţ smecher prin judeţ, deplasări pe care le face, ca orice PDL-ist ce se respectă cu maşina de servici a CJA. Adică în mod ilegal! Mai contează pentru asemenea personaje? Care stau la masă cu baronii grei ai partidului, cei care îşi umflă burţile nesătule pe salarii gigantice la conducerea unor instituţii disfuncţionale. Bănăţean şi compania, clientela PDL-PNL, tentacule ale caracatiţei construită metodic de Băsescu şi elevii lui.

Rău în schimb ştiu să producă, să voteze în Consiliu hotărâri împotriva arădenilor, să majoreze la pragul intolerabil preţul apei, în timp ce toată suflarea PDL-istă viermuieşte pe coridoarele Companiei de Apă, în mod sigur cea mai supradimensionată instituţie din judeţ la nivel de personal.

Cam aşa este şi cu gargara lui Cadar, cu valul de cacofonii zgmotoase emise ca la stână de «fluerişca» PNL Arad. Încă 2, 3 comunicate de această factură şi în mod sigur îşi primeşte osciorul de la stăpânire şi certificatul de bună purtare direct de la faraon”, spune consilierul judeţean PSD Ioan Gligor.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Răzvan Cadar (PNL): „PSD a pornit un nou val de politizare a instituţiilor publice”

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.