Ioan Gligor: Guvernul a alocat peste 18 milioane de lei pentru dezvoltarea judeţului Arad

Publicat de actualitati-arad in 30 Oct, 2015 | Parerea ta

comunicat presaGuvernul Ponta a alocat noi sume de bani pentru dezvoltarea judeţului Arad.

Ultima alocare prin PNDL este de aproximativ 13,5 milioane de lei care merg spre unităţile administrative din judeţul Arad, bani cu care localităţile arădene pot finanţa lucrări de infrastructură: drumuri, trotuare, lucrări de apă şi canalizare, reabilitări de unităţi de învăţământ.

Consiliul Judeţean Arad a primit 5 milioane de lei, pentru echilibrarea bugetelor locale.

„Din nou avem o alocare consistentă de bani pentru judeţul Arad, bani care ajută la derularea proiectelor locale şi la dezvoltarea localităţilor.

În plus, prin aceste investiţii, este susţinută economia locală şi sunt create noi locuri de muncă. Iată că Guvernul din care face parte PSD sprijină financiar proiectele locale, acordă periodic un sprijin lucrărilor de infrastructură din judeţ.

Alocarea fondurilor prin PNDL nu are o conotaţie politică, sunt avute în vedere nevoile cetăţenilor, nu culoarea politică a primarilor.

Sperăm că aceste fonduri vor fi utilizate transparent şi serviciile publice oferite arădenilor vor fi mai bune în tot judeţul”, a spus Ioan Gligor, consilier judeţean PSD.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare