Ziarul electronic al arădenilor

Ioan Cristina: „E timpul să te retragi domnule Băsescu!”

ioan-cristinaAcel celebrul proverb în care se spune că lupul își schimbă părul, dar năravul rămâne este mai actual ca oricând în politica românească.

O dovadă clară este decizia fostului președinte Traian Băsescu. Senatorul PNL, Ioan Cristina este de-a dreptul surprins de această decizie.

„Surprinderea mea vine dispre cel care, în cel de-al doilea mandat de președinte al României, considera că Senatul României este o instituție care nu-și are rostul.

Chiar afirma că dacă țara noastră tinde spre modernizare, nu mai este nevoie de acest for al Parlamentului. Dacă bine îmi aduc aminte în urmă cu șapte ani Traian Băsescu ne spunea că avem nevoie de un referendum și că este necesar să trecem la un sistem parlamentar unicameral.

După tot atâția ani Băsescu ne pune în fața faptului împlinit; candidează pe primul loc la Senat în București din partea Partidului Mișcarea Populară. Fostul șef de stat cred că depășește orice liită a decenței și că declarațiile sale politice sunt doar forme de manipulare electorală.

Nici de cum un model a ceea ce înseamnă democrație ci mai de grabă un model al demagogiei politice. Am văzut multe în politica românească dar nu credeam că am să văd cum acest personaj intitulat Traian Băsescu trece așa de ușor, cu un tupeu de ultimă speță peste toate principiile sale politice.

Vezi doamne, candidează pentru binele bucureștenilor și chiar al românilor. Mi-e greu să văd cum acest personaj va candida pentru un mandat în instituția pe care a blamat-o non-stop atunci când era președinte.

E clar că acest personaj nu a învățat nimic din experiența acumulată la conducerea statului. Nu poate decât să fie din nou penibil și că nu poate realiza că vremea lui a trecut. E vremea să te retragi domnule Traian Băsescu!”, a declarat Ioan Cristina, senator PNL.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Departamentul de Comunicare al PNL Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *