Ziarul electronic al arădenilor

Investiţii în învăţământul arădean

Primăria Municipiului Arad continuă investiţiile în învăţământul arădean.

În urma rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli a municipiului Arad, 50.000 lei vor fi transferaţi în contul Grădiniţei Prieteniei pentru amenajarea curţii interioare, care nu a mai fost amenajată de la înfiinţarea unităţii, precum şi pentru gresiatul intrărilor din unitate.

Şcoala Gimnazială „Adam Nicolae“ va primi o finanţare de 60.000 lei pentru reparaţii curente (zugrăvit 8 săli de clasă, înlocuit parchet).

În contul Liceului Naţional de Informatică va fi transferată suma de  80.000 lei necesară pentru reparaţii curente (reparaţii la fosta hală de producţie care urmează să fie transformată în spaţiu de recreere pentru elevi), iar 20.000 lei pentru dotare cu obiecte de invetar.

Solicitarea vine întrucât curtea şcolii din corpul A (fosta Iuliu Maniu) este improprie (spaţiu insuficient) pentru elevii şcolii.

Grădiniţa P.P. 11 din Arad are nevoie de igienizarea holului de acces, repararea scărilor către cele trei grupe de la etaj şi igienizarea băii de la parter. În plus, cimentul din curtea grădiniţei este fisurat şi este necesară şi construirea unei platforme pentru containerele de gunoi.

Bugetul solicitat pentru remedierea acestor probleme urgente este de 40.000 lei.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *