Investiții de 8 milioane lei, la Spitalul Județean Arad

Publicat de actualitati-arad in 23 Jul, 2014 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAConsiliul Judeţean Arad a scos la licitaţie lucrări de modernizare a unei clădiri în care se află două secţii ale Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU), investiţii estimate la aproape opt milioane de lei, bani obţinuţi din fonduri europene nerambursabile.

Potrivit anunţului de licitaţie publicat de Consiliul Judeţean Arad în Sistemul Electronic Naţional de Achiziţii, se au în vedere lucrări în valoare de 7.858.103 de lei la SCJU Arad.

Astfel, va fi modernizată o clădire în care funcţionează ambulatoriul de pediatrie şi adulţi, urmând să fie cumpărate şi echipamente medicale noi.

Lucrările vor viza şi reabilitarea instalaţiilor sanitare, a instalaţiilor termice, de ventilaţie şi climatizare, a instalaţiilor electrice şi dotarea cu mobilier.

Suprafaţa care va fi reabilitată este de 4.031 de metri pătraţi.

Firmele care vor să se înscrie la licitaţie pot depune oferte până în 12 august, iar termenul de execuţie a lucrărilor este de 11 luni de la data semnării contractului.

Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, finanţarea programului de modernizări este asigurată de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Regional, fondurile fiind nerambursabile.

Ambulatoriul SCJU Arad a fost dat în folosinţă la începutul anilor ’80, iar de atunci, potrivit reprezentanţilor spitalului, au fost făcute doar reparaţii minore şi igienizări.

Prin ambulatoriu trec anual peste 70.000 de pacienţi din judeţul Arad.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare