Investiție de peste 1,6 milioane lei la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Arad

Publicat de actualitati-arad in 26 Aug, 2013 | Parerea ta

03-1-2013Peste 1,6 milioane lei vor fi investiți în realizarea unor lucrări de amenjare în incinta Spitalului Clinic Județean Arad, durata de execuție fiind de patru luni.

Președintele Consililui Județean Arad, Nicolae Ioțcu, a participat, luni, la semnarea contractului de execuție al lucrărilor și a spus că aceasă investiție completează partea de extindere a Unităţii de Primire-Urgenţe şi constă, în primul rând, în reorganizarea intrărilor în Spitalul Judeţean şi amenajarea incintei interioare.

„Este vorba despre un nou proiect care contribuie la pregătirea Spitalului Judeţean Arad pentru acreditare. Banii sunt alocaţi din bugetul judeţului şi ţin să menţionez că Ministerul Sănătăţii nu a alocat anul acesta nici un leu pentru sistemul sanitar din Arad”, a declarat Nicolae Ioţcu.

Teodora Olaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Arad, a menționat că circuitul de primire urgenţe trebuie respectat.

„Prin această lucrare, şi la Spitalul Judeţean Arad fluxul va fi fluidizat, iar circuitele de intrare-ieşire ale pacienţilor, aparţinătorilor şi ambulanţelor vor fi separate. În acest mod se va realiza un flux continuu şi nu va mai fi această aglomeraţie care se poate vedea la ora actuală”, a spus Teodora Olaru

Valoarea investiţiei este de 1.613.180 lei, iar lucrările vor fi executate de SC Amahouse SRL.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare