Ziarul electronic al arădenilor

Întreruperi la alimentarea cu apă potabilă la Ineu, Şicula, Chereluş şi Gurba

comunicat-presa-11-300x218Începând cu data de 26 mai 2016, Compania de Apă urmează să execute o serie de lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în oraşul Ineu.

Lucrările reprezintă următorul pas derulat în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria, şi constau în legarea noii conducte de distribuţie la Staţia de Tratare şi cuplarea reţelelor realizate de curând la reţeaua existentă.

Acestea se vor derula în mai multe etape, în funcţie de programarea zonelor de lucru.

Astfel, joi, 26.05.2016, se execută trecerea sistemului de distribuţie a apei la microsistemul de alimentare Ineu – pe coloana nouă de distribuţie. Lucrarea necesită întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în Ineu în intervalul orar 23.00 – 6.00, afectând şi localităţile Şicula, Chereluş şi Gurba.

Luni, 30.05.2016 are loc cuplarea noii reţele de apă de pe Strada Eminescu la reţeaua existentă de pe Calea Traian.

Lucrarea necesită întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în Ineu în intervalul orar 10.00 – 15.00.

Marţi, 31.05.2016, are loc cuplarea reţelei de pe Strada Eminescu la cea de pe strada Amurgului. Lucrarea necesită întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în Ineu în intervalul orar 10.00 – 15.00.

De asemenea, în cazul în care apar nereguli în desfăşurarea lucrărilor, există posibilitatea ca restricţia de apă să fie menţinută şi pentru ziua de miercuri.

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa pentru consum şi în uz casnic până la limpezirea ei completă.

Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu”, Axa prioritară 1: Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată.

Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *