Ziarul electronic al arădenilor

Întreruperi în furnizarea apei potabile, la Şiria şi Ineu

comunicat-presa-11-300x218Marți, 22 noiembrie, respectiv miercuri, 23 noiembrie a.c., în cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial „Mediu”/Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S.A., sunt planificate noi lucrări de cuplare a reţelelor de apă potabilă în comuna Şiria şi oraşul Ineu.

Lucrările se derulează în cadrul Contractului CL7 Reabilitare şi extindere reţele de apă şi reţele de canalizare în Ineu, Pâncota şi Şiria şi constau în cuplarea reţelelor existente la conducta de apă realizată în cadrul Proiectului, incluzând branşamentele aferente.

Marți, 22.noiembrie a.c., în intervalul orar 10.00 – 16.00, în comuna Şiria are loc lucrarea de cuplare a reţelei de apă de pe Calea Aradului cu cea de Strada Crişan, urmând să fie întreruptă furnizarea de apă potabilă pe aceste străzi.

În ceea ce priveşte oraşul Ineu, furnizarea de apă potabilă va fi oprită miercuri, 23 noiembrie a.c., în intervalul orar  9.00 – 17.00, pe străzile din Cartierul Vechi şi pe strada Republicii.

La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor.

Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva de apă pe perioada executării lucrărilor.

Pe această cale ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *