Întreruperea furnizării apei potabile în Vladimirescu, Cicir şi Mândruloc

Publicat de actualitati-arad in 17 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaSC Compania de Apa Arad SA anunţă întreruperea totală a furnizării de apă potabilă în localităţile Vladimirescu, Cicir şi Mândruloc programată a avea loc marţi, 18 august a.c., în intervalul orar 09.00 – 14.00.

Întreruperea este necesară în vederea realizării lucrării de legătură a conductei reabilitate DN 315 din polietilenă, care deserveşte comuna Vladimirescu, la aducţiunea DN 600 de la Uzina de Apă II. Lucrarea este realizată din Fondul IID (Întreţinere, Înlocuire, Dezvoltare) al Companiei de Apă Arad.

Pe lângă disconfortul creat de această întrerupere, cetăţenii vor constata şi colorarea apei, cauzată de schimbarea sensului de curgere si presiune scăzută în momentul refurnizării.

Deoarece această perturbare nu va fi una de durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, dorind să îi asigurăm că, în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Mulţumim pentru înţelegere!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare