Întrerupere parţială a furnizării de apă potabilă, la Baraţca şi Păuliş

Publicat de actualitati-arad in 21 Aug, 2015 | Parerea ta

comunicat presaSC Compania de Apa Arad SA anunţă că în data de 24 august 2015, în intervalul orar 8.00 – 15.00 furnizarea de apă potabilă va fi întreruptă parţial în localităţile Baraţca şi Păuliş.

Întreruperea este necesară în vederea remedierii unei avarii la conducta de distribuţie apă potabilă DN400 mm din azbociment, localizată pe DN7.

Astfel, câte 50 de gospodării aflate în aria lucrărilor, din cele două localităţi vor fi afectate de această întrerupere.

Pe lângă disconfortul creat de această întrerupere, cetăţenii vor constata şi colorarea apei, cauzată de schimbarea sensului de curgere si presiune scăzută în momentul refurnizării.

Deoarece această perturbare nu va fi una de durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă, dorind să îi asigurăm că, în momentul stabilizării debitului, apa va putea fi consumată cu încredere, ca şi până în prezent.

Mulţumim pentru înţelegere!

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare