Întrerupere de apă potabilă în cartierul Aurel Vlaicu, din cauza unei avarii

Publicat de actualitati-arad in 07 Jun, 2016 | Parerea ta

comunicat-presa-11-300x218S.C. Compania de Apă Arad S.A. anunţă că, în urma unei avarii la o conductă de înaltă presiune, astăzi, marţi 7 iunie 2016, este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în cartierul Aurel Vlaicu la blocurile Z 26, Z 27, Z 28, între str. Fulgerului si str. Călăraşi.

Zona unde s-a produs avaria a fost izolată iar echipele de intervenţie ale S.C. Compania de Apă Arad S.A. sunt la faţa locului şi intervin pentru a remedia defecţiunea. Se estimează că în jurul orei 18.00 va fi reluată furnizarea apei potabile în zona afectată.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. S.C. Compania de Apă Arad S.A cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare