Ziarul electronic al arădenilor

Întrerupere de apă potabilă în cartierul Aurel Vlaicu, din cauza unei avarii

comunicat-presa-11-300x218S.C. Compania de Apă Arad S.A. anunţă că, în urma unei avarii la o conductă de înaltă presiune, astăzi, marţi 7 iunie 2016, este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în cartierul Aurel Vlaicu la blocurile Z 26, Z 27, Z 28, între str. Fulgerului si str. Călăraşi.

Zona unde s-a produs avaria a fost izolată iar echipele de intervenţie ale S.C. Compania de Apă Arad S.A. sunt la faţa locului şi intervin pentru a remedia defecţiunea. Se estimează că în jurul orei 18.00 va fi reluată furnizarea apei potabile în zona afectată.

Atragem atenţia consumatorilor că la reluarea alimentării cu apă este posibil ca, pentru scurt timp, la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. S.C. Compania de Apă Arad S.A cere scuze abonaţilor pentru disconfortul creat.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.