Întrebare pentru Falcă: „Mai sunt căsătorită?“

Publicat de actualitati-arad in 07 Feb, 2013 | Parerea ta

OLYMPUS DIGITAL CAMERAO femeie a cerut ajutorul primarului Aradului, Gheorghe Falcă, pentru a afla dacă mai este… căsătorită, deoarece soțul ei a plecat de acasă și „trăiește cu o altă femeie“.

Pentru a afla un răspuns la problema ei, femeia s-a adresat primarului prin intermediul Forumului de pe site-ul Primăriei Arad, crezând că soțul ei a divorțat pe cale administrativă, fără ca ea să afle.

„Sunt căsătorită cu M… R…. şi ne-am căsătorit în Arad aş vrea să ştiu dacă a băgat divorţul pt. că trăieşte cu o altă femeie, are adresa mutată de la Arad la adresa mea, şi sunt interesată dacă a băgat divorţul. Vă rog să-mi răspundeţi. Vă mulţumesc”, a scris femeia pe Forumul Primăriei.

Angajaţii Serviciului Informare Cetăţeni i-au comunicat femeii că divorţul pe care administrativă se poate face în prezenţa ambilor soţi.

„Ca urmare a sesizării dumneavoastră vă comunicăm următoarele: La depunerea cererii pentru divorţul pe cale administrativă este necesară prezenţa ambilor soţi, conform prevederilor art. 376 alin 1 din Noul Cod Civil”, se arată în răspunsul Primăriei Arad.

Peste 250 de arădeni au făcut, anul trecut, sesizări pe forumul Primăriei municipiului Arad, majoritatea petiţiilor fiind adresate primarului Gheorghe Falcă.

Aceştia au semnalat, pe lângă problemele administrative, şi lipsa unei locuinţe, mirosurile neplăcute din cauza faptului că în unele curţi sunt crescute animale, dar şi că în unele zone centrale ale oraşului continuă comerţul cu haine second-hand.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare