Intră în circulație tramvaiul lui Moș Crăciun. VEZI programul

Publicat de actualitati-arad in 05 Dec, 2016 | Parerea ta

Tramvaiul lui Moş Crăciun, care circulă în Arad, în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, se va pune în mișcare începând de marți, 6 decembrie, urmând să circule după un program stabilit de Compania de Transport Public.

Cei care doresc să afle la ce oră şi în ce staţie soseşte tramvaiul lui moş Crăciun trebuie să acceseze www.ctparad.ro, unde a fost publicat programul tramvaiului.

Conform programului, tramvaiul lui Moș Crăciun va circula de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar în zilele de sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 și 20.00.

Tramvaiul va fi condus de un vatman costumat în Moş Crăciun.

Reprezentanţii CTP Arad au precizat că numai copiii însoţiţi de părinţi sau de educatoare ori învăţătoare vor putea călători cu acest tramvai.

Tramvaiul a fost pregătit pentru ieşirea pe traseu, fiind supus unei revizii tehnice. Cu acest prilej, au fost înlocuite beculeţele arse, s-au montat clopoţei şi instalaţii de lumini colorate.

Prezența acestui tramvai în Arad a devenit tradiţională în apropierea sărbătorilor de iarnă, fiind al 17-lea an de când a fost pus în circulaţie.

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Actualitati

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare