Intersecția străzilor Crișan cu Tudor Vladimirescu, semaforizată

Publicat de actualitati-arad in 22 May, 2017 | Parerea ta

Primăria Municipiului Arad informează că, începând de astăzi, 22 mai 2017, intersecția străzilor Crișan cu Tudor Vladimirescu este semaforizată.

Proiectul în valoare de 315.155 lei a presupus montarea unui automat pentru dirijarea circulaţiei, şapte semafoare pentru vehicule, nouă semafoare pentru pietoni şi biciclişti, două semafoare GIP/VID, două camere de video-detecţie, trei bucle de detecţie auto/bucle inductive, şase stâlpi simpli de susţinere a semafoarelor, cu fundaţii, doi stâlpi cu consolă de susţinere a semafoarelor, zece camere de tragere etc.

Până acum, circulația într-una dintre cele mai aglomerate zone ale oraşului, Piaţa „Mihai Viteazul“  a fost reglementată prin marcaje orizontale respectiv prin indicatoare de circulaţie.

Montarea semafoarelor în intersecția străzilor Crișan cu Tudor Vladimirescu a fost necesară pentru fluidizarea traficului în zonă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare