Internetul gratis în Arad, aşteptat de câteva luni. Proiectul nu a fost finalizat

Publicat de actualitati-arad in 07 Aug, 2013 | Parerea ta

hotspotsUn proiect pentru care s-au cheltuit mulţi bani din fonduri europene pare să nu mai fie finalizat, deşi oficialii din Primăria Arad s-au grăbit să-l declare încheiat în urmă cu două luni.

Este vorba de proiectul “Creşterea calităţii serviciilor de internet în Arad şi Orosháza”, finanţat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontaliera Ungaria – Romania 2007-2013. În cadrul acestui proiect, Aradul a obţinut suma de 218.000 de euro, la care se adaugă o finanţare locală de 4.500 de euro.

Oficial, acest proiect a fost încheiat, conferinţa finală având loc în 12 iunie. Atunci, responsabilii locali din Primăria Arad anunţau publicul că în cel mult două săptămâni va exista acces la internet. A existat şi o campanie de promovare a site-ului proiectului, www.aradhotspots.ro, prin care arădenii erau informaţi că pot vedea imagini direct din oraş.

În realitate, arădenii nu beneficiază încă de pe urma acestor bani cheltuiţi, pentru că staţiile hot-spot nu sunt funcţionale, iar camerele video nu înregistrează nimic.

citiţi mai mult pe stirileprotv.ro

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Social

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare