Interimatul de la Biblioteca Judeţeană „A.D. Xenopol” s-a încheiat

Publicat de actualitati-arad in 10 Aug, 2017 | Parerea ta

În urma procedurii de concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Bibliotecii Judeţene „A.D. Xenopol” Arad, dr. Doru Sinaci a fost declarat admis.

Mandatul noului director la conducerea instituţiei va începe de la 01.09.2017 şi se va desfăşura pe o perioadă de 3 ani.

Consiliul Judeţean Arad îşi doreşte de la noul director proiecte noi, atragerea de finanţări naţionale şi europene şi atragerea publicului arădean către lectură şi cărţi. Evaluarea sa a fost realizată de o comisie de experţi de la biblioteci din ţară, care au apreciat proiectul prezentat ca fiind viabil, aplicarea lui urmând să contribuie la dezvoltarea acestei instituţii de cultură importante pentru Arad.

În ceea ce priveşte postul de director al Centrului Cultural Judeţean Arad precizăm că dr. Doru Sinaci va asigura conducerea instituţiei până la data de 1 septembrie, urmând ca ulterior, după expirarea acestei perioade, să revenim cu un anunţ referitor la persoana care va prelua mandatul de director interimar al CCJA.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Judeţean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare