Ziarul electronic al arădenilor

Înscrie-te pentru a primi o bucată din gazonul stadionului UTA!

gazon utaArădenii care doresc o bucată din gazonul Stadionului „Francisc Neumann – UTA“ se pot înscrie pe site-ul Primăriei Municipiului Arad, urmând ca din 7 mai să înceapă distribuirea către cei înscriși.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a anunțat că primii care vor primi bucăți din gazon sunt foștii fotbaliști ai UTA-ei, urmând ca apoi să intre în posesia gazonului și ceilalți iubitori ai sportului, care își doresc o amintire.

„Am dorit să transmitem suporterilor clubului UTA o parte din gazonul stadionului «Francisc Neumann». Prima zi când vor fi distribuite caserolele cu gazon este 7 mai. Va fi acţiune în care se vor împărţi caserole cu gazon sportivilor care au jucat pe acest stadion. Cei care doresc să intre în posesia unor caserole cu gazon pot să se înscrie pe site-ul Primăriei Municipiului Arad“, a precizat Gheorghe Falcă.

Primarul a mai menționat că pentru a obţine o parte din gazonul stadionului, pot să se înscrie atât cetăţeni din municipiu, cât şi din judeţul Arad.

„Dacă vom avea 50 de persoane înscrise dintr-o localitate din judeţul Arad, ne vom deplasa în localitatea respectivă pentru a împărți caserolele cu gazon“, a mai menționat Falcă.

Primarul a declarat că Primăria, împreună cu Suporter Club UTA, Old Boys UTA şi Asociaţia Cetatea Voluntarilor, vor face toate demersurile pentru ca „transferul de gazon să se facă correct“, iar din 9 mai vor fi înmânate caserolele cu gazon, din două în două zile, la câte 100 de persoane.

Municipalitatea a estimat că vor fi circa 100.000 de caserole cu gazon.

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *