Iniţiativa Comisiei Europene „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene”, susţinută de CCIA Arad

Publicat de actualitati-arad in 07 Apr, 2016 | Parerea ta

comunicat presaCamera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad susţine iniţiativa lansată de Comisia Europeană, „Premiile pentru Promovarea Întreprinderilor Europene”, unde sunt recunoscuţi cei mai de succes promotori ai întreprinderii şi antreprenoriatului în Europa, se încurajează valoarea acestora şi se inspiră potenţialii antreprenori.

În România, Ministerul Economiei, Comerţului și Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, are atribuţii în organizarea etapei naţionale a competiţiei şi promovarea câştigătorilor la Comisia Europeană.

Termenul de depunere a solicitărilor de către candidaţii din România este 20.06.2016.

Atât manualul de prezentare, formularul de candidatură cât şi alte informaţii de interes pot fi accesate la adresa:http://www.ccia-arad.ro/ro/premiile-pentru-promovarea-intreprinderilor-europene~363~0.html

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad se bucură să sprijine astfel de demersuri menite să răsplătească iniţiativele care facilitează afacerile, în special prin recunoaşterea importanţei antreprenoriatului.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a comment

libris.ro%20

Mai multe din Comunicate de presa

… Socializeaza …

Certificat Web ziare ziare-pe-net.ro stiri in timp real! Stiri Ziare