Ziarul electronic al arădenilor

Ingrid Iordache: „La PNL Arad funcţionează doar metoda terorii“

Ingrid IordacheIngrid Iordache, președintele TSD Arad, remarcă disperarea junelui liberal, Andrei Fuliaș care face eforturi caraghioase pentru a-şi impresiona stăpânii, singura sa armă fiind evident obrăznicia iar unica calitate, tinerețea.

„Personajul care îl hrănește pe Fuliaș cu oase portocalii de la masa îmbelșugată a patentat un fel de anti-logică pe care toți lătrăii de curte au adoptat-o în mod canonic.

Pentru că altfel, niciun un om în toate facultățile mintale nu ar putea emite asemenea judecăți intolerante, cu atât mai puțin să le și dea drumul în public.

Normal că ucenicul nu a văzut în curtea lui Falcă și Cionca negocieri democratice, acolo funcționează doar metoda terorii, a datului cu pumnul în masă și a cumpăratului de organizații și primari.

De unde vine Fuliaș nu s-a auzit de tratative între partidele politice pentru constituirea de majorități.

Poate ar mai trebui să recitim acuzațiile fostului senior liberal, Remus Guțu, pentru a vedea cum stau treburile cu finanțările interne și externe în PDL-PNL. Este rândul meu să afirm, ca o tânără care trăiește în acest oraș, mari caractere !

Refuz totuși să cred că Fuliaș nu știe să citească și o să pun bineînțeles afirmațiile sale legate de liderii PSD Arad, tot pe seama răutăților viscerale, inseminate de “patronul artelor, primul arhitect, genialul strateg” în rândul junilor liberali. De fapt, vor completa tinerii de la TNL ce vor la primul concurs de creație de gen, organizat spre slava realesului.

În aceste zile însă refrenul este: Falcă, dă-ne o barcă! în condițiile în care jumătate de oraș plutește sub ape iar în cealaltă jumătate a crăpat asfaltul, și așa șubred, de la minciunile administrației locale.

În loc să stea cu gândul la administrarea corectă a acestui oraș, edilul comandă slugilor articole otrăvite, care ar trebui, chipurile, să discrediteze activitatea politicienilor social-democrați care nu se tem să demaște constant modul abuziv în care este cheltuit banul public în Arad.

Și asta e doar una dintre multe probleme grave pe care liberalii se străduie să le ascundă dub preș”, afirmă Ingrid Iordache, președintele TSD Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

CITITI SI: Fuliaș: „Fifor și Căprar cerșesc sprijinul UDMR după ce i-au hulit pe maghiari“

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.