Ziarul electronic al arădenilor

Ingrid Iordache: „Consilierii PNL nu îşi pot depăşi condiţia de saci de cartofi”

Preşedintele Tineretului Social Democrat Arad, Ingrid Iordache, se declară contrariată de faptul că deşi Gheorghe Falcă dă dovadă de incompetenţă şi înregistrează eşec după eşec, consilierii municipali ai PNL îl urmează fără a schiţa vreun gest.

„Am asistat la şedinţa Consiliului Local Municipal de joi, în care Gheorghe Falcă a suferit un nou eşec.

A dorit să pună la pământ Piaţa Catedralei, însă opoziţia PSD şi ALDE i-a blocat planurile. Supărat că lucrurile nu au ieşit aşa cum şi-a dorit, s-a răzbunat pe colegul nostru Flavius Filip care nu a fost validat în calitatea de consilier municipal.

Şi-a pus «sacii de cartofi» la treabă, trasându-le sarcina de a bloca dreptul la mandat a colegului nostru, obţinut în urma votului arădenilor de la alegerile locale de anul trecut. Am văzut, mai apoi, că una dintre «necuvântătoarele» din CLM – Patricia Dinga – a ieşit public, prin intermediul unui comunicat de presă în care critica prezenţa la şedinţa CLM a unor parlamentari ai PSD Arad.

Nu înţeleg de ce atunci când cineva îi spune adevărul lui Gheorghe Falcă, acea persoană este luată la ţintă de liberalii arădeni.  Faptul că şeful lor nu suportă o înfrângere îi duce pe aceşti consilieri locali ai PNL în postura penibilă de trompete ale primarului. Cad şi mai mult în penibil şi dovedesc faptul că nu îşi pot depăşi situaţia de «saci de cartofi»”, a afirmat Ingrid Iordache, preşedintele Tineretului Social Democrat Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.