Ziarul electronic al arădenilor

Infracțiuni în trafic. Trei bărbați și o femeie s-au ales cu dosare penale

Polițiștii Biroului Rutier au desfășurat, ieri, pe raza municipiului, o acțiune cu efective mărite, în urma căreia au fost depistate patru persoane care conduceau autoturisme radiate din circulație sau a căror valabilitate a numerelor provizorii de înmatriculare era expirată.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat ieri în trafic, trei bărbați cu vârste cuprinse între 25 și 44 de ani, și o femeie, care conduceau autoturisme neînmatriculate.

Astfel, au fost depistați: pe strada Mihai Eminescu din municipiu, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile belgiene din luna septembrie a anului 2015, pe Bulevardul Decebal, un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitatea expirată din 8 ianuarie, pe strada Condurașilor, o femeie de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile germane din luna decembrie a anului 2016, iar pe strada Andrei Șaguna, un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulație de autoritățile germane din luna ianuarie a anului 2015.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat.

Și în perioada următoare, polițiștii rutieri vor fi prezenți în trafic, atât pe drumurile publice din municipiu cât și pe cele aflate în județ.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

Share Button

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *